РЕПУБЛИЧКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ РАЧУНОВОДСТВА

Параћин, 08-09.2016. године

Огромна част и задовољство наше школе-Економско-трговинске је да смо ове, 2016. године домаћини републичког такмичења из рачуноводства. И ТО НИЈЕ ПРВИ ПУТ. У конкуренцији 30-ак економских школа Републике Србије прошле године наша ученица Тамара Богдановић је освојила 1. место. Срећна Тамара, задовољна њена професорка Драгица Вељковић, а наша школа поносна. Захваљујући њима двема ми сутра дочекујемо 29 ученика и исто толико наставника из свих крајева наше земље. Нашу школу ове године ће представити Тијана Јовановић-ученица 4/3, смер: финансијски администратор. Наравно сви они ће сутра одмеравати знање, срећу и сналажљивост у изради рачуновоствених задатака, али ће се у остатку времена дружити и забављати и упознавати лепоте нашег града.
За професоре-госте и професоре-домаћине организовано је, у петак у 13:30 стручно предавање из рачуновоства које ће одржати госпођа Ката Шкарић-Јовановић, професор рачуновоства на Економском факултету у Београду и др Дејан Спасић, професор финансијског рачуноводства на Економском факултету у Нишу.
А увече-свечана вечера у хотелу “Петрус” уз музику и плес, пријатно дружење и неизоставна (повремена) анализа поподневног такмичења.
А у суботу, у преподневним часовима, а пре проглашења најбољих међу најбољима – излет. И гости и домаћини обићи ће Ресавску пећину и манастир Раваницу.
Нашим драгим гостима желимо да из овог нашег лепог града на Црници понесу најлепше успомене у своје школе и градове, и да пожеле данам се поново врате.

Prezmite rang listu